Без имени-1-min (1)

Căile Ferate ale Republicii Moldova au dat fost de acord să aducă gratuit bicicliștii din Tiraspol și Bender la Velohora!

Cu vreo trei săptămâni în urmă am primit un mesaj personal pe această pagină de la Oleg, care se adresa din numele bicicliștilor din Tiraspol, și scria următoarele: “Noi iubim foarte mult festivalul Velohora și mereu l-am vizitat în măsura posibilităților, -scrie din numele bicicliștilor, Oleg. –Ultima dată am fost aproximativ 60 de oameni, care ne-am trezit la 3 dimineața (sau noaptea?), pentru a urca în trenul Bender-Chișinău și a ajunge în timp la Velohora. Din păcate, acum călătoria cu trenul este mai problematică, deoarece calea ferată a introdus vagoane noi, în care pur și simplu nu este loc pentru a fixa bicicletele. Noi propunem să ne adresăm către CFM cu o solicitare, pentru a găsi o soluție.”
efc901a0-397f-4379-8507-a7ee3304b691-1140x467  
Ne-am adresat și ... Căile Ferate ale Republicii Moldova au dat fost de acord să aducă gratuit bicicliștii din Tiraspol și Bender la Velohora! Superb, am zis noi! Conducere CFM a venit cu propunerea de a întoarce pe cursa Chișinău –Bender, pentru ziua de 5 iunie 2016, vagoanele de tip vechi, care datorită construcției și amplasării scaunelor permit așezarea bicicliștilor, fără încălcarea regulilor sanitare și de securitate. Fiecare vagon de acest tip poate transporta 60 – 70 de bicicliști împreună cu bicicletele lor. Trenul va pleca din Bender conform programului la 04:55 și va ajunge în Chișinău la 06:55. Acest lucru va oferi bicicliștilor din Tiraspol și Bender posibilitatea să participe la cursa de ciclism Velohora, care va începe din Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău, și se vor întoarce acasă cu trenul de seară, de la orele 17:55. Calea Ferată din Moldova este partener Velorhora 2016 și înafara trenului special Chișinău –Bender, va oferi premii pentru tombolă. Mersi, Calea Ferată din Moldova! Registrare: http://goo.gl/forms/5yWVvP91HIC0xQcl2 Vă reamintim, că partenerul general Velohora 2016 este Sporter.md
 

Leave a Comment